středa 2. července 2014

9. 6. 2014 - setkání na zahrádce „U dálnice", grilovačka, koupačka a poslední hodnocení e-MO


Tak jsme se sešli. Já, Peťa, Markétka, Drahoušek, Bohouš, Jitka a Dali. Útulná zahrádka hned vedle dálnice působila poněkud nezvykle, ale my v tomto prostoru žijící jsme si už dávno zvykli a návštěvníci si zvyknout museli. Čtěte dál.


„Tak vás tady všechny vítám“ řvala jsem na každého jednotlivce zvlášť skrze hukot dieslů. Pixslisté se totiž tradičně trousili jako švábi na pivo. „Než začneme, můžete využít bazén, je teplo a voda jako kafe“.

Jediný Petr našel odvahu a ve svých 3/4 šortkách využil mé pohostinnosti za účelem osvěžení svého krásného :-) těla. Bohouš a Dali to nedali. Můj přítel Jarda se těšil, že začne být teplo i Markétce obtěžkané Ester Jakoubkem s Jitkou, ty ale zajímala daleko více zahrádka než koupání.

„Než začneme, dáme malé občerstvení“ hulákala jsem v pauze mezi dvěma autobusy a tak se také stalo. Pivko, káva, něco sladkého i grilovaného na zub – nikdo se neostýchal a každému chutnalo. Však jste nás také zásobili značným proviantem! A při tom spousta novinek, přátelského popovídání a fotografických zážitků.

„Měli bychom jít hodnotit, už se pomalu stmívá“, navrhl Dali a jakoby prorocky předpověděl, že než se zvedneme od jídla a připravíme promítání a plátno, tak bude opravdu ideální šero pro naše hodnocení fotografií fotoklubu Kroměříž. Tentokrát už posledního kola kolekce e-MO. To jsme si užili dosyta až do setmění. Spíše do úplné tmy.

Bylo to krásné setkání a těším se na někdy příště – zase v útulné zahrádce „U dálnice.“

Moni

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.